Bezár

Üdvözöllek az otthoni malmok, pelyhesítők, és a különleges tönkölybúza honlapján!

Szeretettel üdvözöllek, ez a honlap abban segít hogyan tudj valóban friss lisztet, friss kenyeret valóban jó minőségű búzából előállítani. Gondolom te is észrevetted már, hogy a bolti liszt és bolti kenyér nem mindig olyan jó. Ma már beszerezhetőek, kis otthoni praktikus házi malmok. Igazán szép fából készült készülékek elérhető áron és elférnek egy városi konyha pultján is. Mindenkinek saját malma lehet amivel olyan friss lisztet adhat családjának amiről álmodott. Nem tudom te hogy vagy vele, de én a legfrissebb élelmiszert szeretem, és választom. A jó malomhoz igazán jó gabona is kell, ebben is segít a honlap. Megkeressük és elérhetővé tesszük az igazán jó minőségű tönkölybúzát.

Szeretettel: Gyurkó Zsolt

Üdvözöllek
Spirit.hu
Sikerült kiváló minőségű búzát szerezni
2010. március 17. szerda, 15:48

Mostanra sikerült tönkölybúzát szerezni. Nem akarlak a nehézségeivel terhelni, de több konkrét rendelésem a gazdák az utolsó pillanatban visszamondták és mikorra végre sikerült elhozni a búzát kiderült nem megfelelő minőségű és vissza kellett vinni. Hivatalosan minden paramétere megfelelt a törvényi szabályoknak, de az én mércémet nem ütötte meg és én csak olyat adok tovább, amit én is örömmel használok.

Most viszont már itt van nálam, kiváló minőségű. 30 kg-os zsákos kiszerelésben 300 Ft/kg, egy zsák 9000 Ft. A postaköltsége, a nagy súlya miatt 3000 Ft/zsák. Így futárral 12000 Ft-ért ki tudom küldeni.

 

Kérlek írd meg érdekel e, szeretnél e. Ha igen írd meg a posta és számlacímed és egy telefont amin a futár értesíthet.

Share/Save/Bookmark
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés